Erőszakkal megtömte a kétévest a bébiszitter, letartóztatták

2021. október 31. – 08:17

Másolás

Vágólapra másolva

A héten letartóztattak egy bébiszitterként dolgozó nőt Észak-Karolinában, miután a kamera lebuktatta, miközben erőszakkal tömött ételt a rá bízott, kétéves kisgyerekbe.

A kisfiú édesapja, Max Oglesby kitett a Facebook-oldalára egy részletet a videófelvételből (figyelem, a felvétel felkavaró), amit az otthoni kamera rögzített. A videón látszik, ahogy a bébiszitter hátracsavarja az etetőszékben ülő, tiltakozó gyerek karját, a szájába kanalazza az ételt, aztán a szájára szorítja a kezét, hogy ne köphesse ki.

A szülők egy órányira voltak épp az otthonuktól, amikor a távolból ránéztek, mi történik otthon. Épp szemtanúi voltak a bántalmazásnak. Az első reakciójuk az volt, hogy felhívták az apa édesanyját, rohanjon oda, és vegye át a gyerekfelügyeletet. A szülők a felvétellel ezután a rendőrséghez fordultak. A nyomozók most átnézik a bébiszitteről készült többi anyagot is, mintegy három hétnyi felvételt. Az apa azt állítja, hogy a bébiszitter tudott a kamerákról, tudta, hogy időnként rá fognak nézni.

A nő ellen gyermekbántalmazás miatt büntetőeljárás indult. Letartóztatták október 27-én, de a helyi lap szerint fél órával később óvadék ellenében kiengedték, szabadlábon védekezhet. November 8-án kell megjelennie a bíróság előtt.

Az apa a New Bern Sun Journalnak azt mondta, hogy a nőt a helyi anyák Facebook-csoportjában ajánlották a feleségének. A virálissá vált videót azért tette ki a Facebookra, hogy figyelmeztesse a többi szülőt, nehogy alkalmazzák.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!