Egy gyerek megcsonkított holttestére bukkantak Aradon

2021. október 31. – 11:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szörnyű esetről számolt be a Maszol.ro a romániai sajtó nyomán: szombaton egy gyerek megcsonkított holttestére bukkantak a város egyik temetője mellett. A holttestet egy kutyáját sétáltató férfi fedezte fel, aki azonnal értesítette a hatóságokat.

A rendőröknek sem az áldozat korát, sem a nemét nem sikerült megállapítani a helyszínen, csak annyi derült ki biztosan, hogy nem csecsemőről van szó. A Maszol.ro említést tesz arról is, hogy helyi hírforrások szerint a holttestnek hiányoztak a lábai, illetve hogy szóbeszéd szerint a a környéken több emberi maradványt találtak elégetve, hivatalos megerősítés viszont egyetlen információról sem érkezett.

Az Arad Online vasárnap már arról írt, hogy az áldozat egy 8-9 éves gyerek lehet, a holttesten pedig égés nyomait is fel lehetett fedezni.

A román rendőrség vasárnap délutáni, hivatalos közlése szerint egy 5-6 éves lány holttestét találták meg, a halálát egy tompa tárggyal a fejére mért ütés okozta. A holttestet alighanem a nyomok eltűntetése miatt gyújtották fel. Az áldozatot még nem sikerült azonosítani, ezért a hatóságok a helyiek segítségét kérik.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!