Három texasi rendőrre lőtt rá egy fegyveres, egyikük meghalt

2021. október 16. – 14:55

Másolás

Vágólapra másolva

A fiatal gyilkost még keresik.

Szombaton késő este, kora hajnalban egy houstoni bár előtt három rendőrre lőttek rá. Egyikük a kórházba szállítás után meghalt. A hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra a meglőtt rendőrök nevét, csak annyit közöltek, hogy egy személyt már őrizetbe vettek, de vélhetően nem ő lőtt, mert egy a húszas évei elején járó férfit még a lövések leadásának gyanújával köröznek.

A CNN cikke szerint a lövöldözés hajnali negyed háromkor történt, amikor a Harris megyei körzet 4 rendőre a 45. Norte Sports Barban próbáltak valamilyen zavart kezelni. A bejelentés alapján csak annyit ehetett tudni, hogy a bár melletti szálláshelyeken valaki erőszakosan dörömböl. A gyorsan kiérkező rendőrök vélhetően egy rablás helyszínére érkeztek, de ezt még maguk sem tudták pontosan, amikor a gyilkos célkeresztjébe kerültek, és ő lőtt.

A támadást túlélő rendőrök közül egyet hátba, egyet pedig lábon lőtt a támadó, mindkettőjüket műteni kell. A houstoni rendőrség mindenkit arra kér, hogy amennyiben van információja a lövöldözésről, telefonáljon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!