Pucéran egy erdei tisztáson került elő a három hosszú napig eltűnt texasi hároméves

2021. október 10. – 09:18

frissítve

Pucéran egy erdei tisztáson került elő a három hosszú napig eltűnt texasi hároméves
Christopher Ramirez. Fotó: Grimes County Sherrif Office

Másolás

Vágólapra másolva


Még szerdán, október hatodikán, kora délután tűnt el a hároméves Christopher Ramirez a texasi Plantersville-ből, írja az NBC News. A család bevásárlásból érkezett haza és amíg a kisfiú édesanyja és nagymamája a kocsiból pakoltak ki, Christopher mikiegeres cipőjében és zöld pólójában elsétált mellőlük, hogy megsimogassa a szomszéd kutyáját. Azonnal nyoma veszett.

Amikor a kutya visszatért a házhoz, a kisfiú pedig nem, keresni kezdték, és húsz perc sikertelen kutatás után értesítették is a rendőrséget. Több mint száz önkéntessel kereste Christophert a rendőrség, drónokat, helikoptereket is bevetettek, de nem találták.

Végül szombat délelőtt egy Tim nevű férfi talált rá, aki csak pénteken a templomi közösségétől hallott az eltűnésről. „Mondtam is a feleségemnek, hogy kimegyek az erdőbe és megkeresem a fiút. Úgy is lett” – mondta a férfi a Click to Houston helyi lapnak.

A férfi keresés közben egy csővezeték mentén sétált be az erdőbe, amikor furcsa hangokat hallott, amit először állatnak hitt. Kiabált, hogy „helló-helló”, de erre még nem reagált senki, majd amikor Christopher nevét kezde kurjantgatni, választ kapott. Iziben értesítette is a hatóságokat, hogy a kisfiú az erdőben van.

Végül egy füves területen találta meg a fiút.

„Felvettem, és teljesen meztelen volt – se cipő, se ruha, se semmi. Három nap étel vagy víz nélkül. Felvettem, és nem remegett, nem volt ideges. Nyugodt volt” – mondta Tim a houstoni lap szerint.

A helyi sheriff a Facebookon azt írta, a kisfiút kórházba szállították, de azon kívül, hogy dehidratált, más sérülést nem találtak rajta, már édesanyjával van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!