Véletlenül egy cellába tették a férfit azzal, aki megerőszakolta a húgát, halál lett a vége

2021. augusztus 9. – 10:13

Másolás

Vágólapra másolva

25 év börtönre ítéltek Amerikában egy férfit, amiért megölte a húga megerőszakolóját. Mindez egy börtönben történt Washington államban, ahol eleve mindketten a büntetésüket töltötték, írja a New York Post.

A tettes, a kiskora óta zűrös életet élő 26 éves Shane Goldsby késelésért, egy rendőrautó elkötéséért, majd egy rendőr sérülésével végződő hajsza miatt ült, a 70 éves, későbbi áldozat, Robert Munger pedig gyermekmolesztálásokért kapott 43 évet.

Azt azonban nem tudták a bévések, hogy nekik kettejüknek ilyen morbid módon összekapcsolódik a sorsuk, úgyhogy gyanútlanul egy cellába tették őket.

Amikor kiderült mindez, akkor Goldsby új cellatársat kért, Munger viszont elkezdett részleteket mesélni neki az erőszakról, és hogy videóra is vette azt. Goldsby molesztált húga egyébként még mindig kiskorú.

Goldsby végül egy közösségi területen támadt rá az idősebb férfire, 14 ütést mért az arcára, majd legalább négyszer rá is taposott a fejére, és elsétált. A támadó azóta bocsánatot kért meghalt férfi családjától. Az ügyészség közlése szerint a most kiszabott plusz 25 év börtön úgy lett kitalálva, hogy Munger felesége már ne érje meg, hogy Goldsby szabadul.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!