Nők perelik a nagymenő amerikai pénzembert, mert a szadomazo szexben túlléphette azt, amiben megállapodtak

2021. augusztus 2. – 13:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nők perelik Howard Rubin nagymenő Wall Street-i bankárt, mert állításuk szerint brutálisan bántalmazta, megverte őket. Pénzt fizetett szadomazo szexért, az érintettek szerint viszont túllépte azokat a határokat, amiben előzetesen megállapodtak.

A The Times azt írja, hogy hat nő összesen 18 millió dollárra pereli a pénzembert. Rubin az egyik nőt olyan súlyosan megverte, hogy még plasztikai sebész sem vállalta a helyreállító operációt, sajtóhírek szerint a nő jobb oldali mellimplantátuma teljesen tönkrement a kegyetlenkedésektől.

A Daily Mail brit bulvárlap cikke szerint Rubin manhattani lakásában ki van alakítva egy valóságos szexbörtönnek tekinthető rész, ahol a 66 éves bankár több ezer dollárt fizetett a nőknek, cserébe brutális BDSM-szeánszokon kellett részt venniük. Vádlói között playmate-ek, modellek és sztriptíztáncosnők is vannak.

Mindannyian testi sértéssel, bántalmazással és emberkereskedelemmel vádolják Rubint. Aki azt állítja, hogy az érintettek beleegyeztek a kifogásolt dolgokba. A nők ugyanakkor sérelmezik, hogy eredetileg arról volt szó, hogy néhány enyhe fétisjátékot játszanak majd, és Rubin talán fényképeket is készít, de egyikük sem számított arra, hogy kötéllel és ragasztószalaggal kötözi meg őket, és betömi a szájukat, arról nem is beszélve, hogy ténylegesen megveri őket. Az egyik vádló felidézte, hogy többször az eszméletét is elveszítette az események során. Amikor sikoltoztak vagy tiltakoztak, Rubin egyszerűen még erőszakosabbá vált.

Az érintettek szerint Rubin nem tartotta magát például azokhoz a biztonsági szavakhoz, amiket akkor mondanak a résztvevők, ha tovább már nem mehet a másik fél.

Egy nő azt állítja, hogy amikor meg volt kötözve, Rubin azt mondta neki, hogy „megerőszakollak, ahogyan a lányomat is megerőszakolom”. Rubin 36 éve házas, három gyerekük van a feleségével, a válókeresetet múlt hónapban adták be.

A bankár ügyvédje szerint a nők titoktartási megállapodásokat írtak alá az események előtt, és abba is belegyeztek, hogy a szexuális aktusok során sérüléseket szenvedhetnek. A nők azt állítják, hogy kevés idejük volt elolvasni a megállapodásokat, és nem voltak jelen ügyvédek az aláíráskor. Rubint azzal is vádolják, hogy drogot vitt a nőknek, de a bankár ezt is tagadja, szerinte maximum csak fájdalomcsillapítókról volt szó. Rubinnak korábban is voltak hasonló ügyei, többször vádolták már nemi erőszakkal.

Rubin 2008 és 2015 között Soros György befektetési alapjának dolgozott, gyakran erre hivatkozva csámcsog rajta a jobboldali média.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!