Bevásárlókocsiban cipelhették a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő holttestét

2021. július 27. – 08:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Új nyom kerülhetett elő a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő ügyében, írja a Bors. Ahogy arról még februárban mi is beszámoltunk, a 48 éves B. Diána december 4-én tűnt el a francia határ közelében fekvő Kaiserlauternben, majd tíz nappal később találtak rá a holttestére a város egyik félreeső részén.

Az ózdi nő még tavaly utazott Németországba, eleinte ápolónőként dolgozott, azonban egészségügyi okok miatt pályát váltott, és bejárónői állást vállalt. Egy ideig Münchenben, majd Stuttgartban próbálkozott, végül egy amerikai családnál helyezkedett volna el Kaiserslauternben – azonban a Bors szerint már nem jutott el a munkaadóihoz.

A német rendőrség külön nyomozócsoportot is felállított az ügyben, és 10 ezer eurós (átszámítva közel 3,6 millió forintos) nyomravezetői díjat is felajánlottak annak, aki segít megtalálni a gyilkost. Most egy újabb forró nyomra bukkanhattak: egy parkolóház kamerája ugyanis a gyilkosság időpontjában azt rögzítette, ahogy egy rejtélyes férfi egy bevásárlókocsival sétál le és fel egy rosenstrassei parkolóházban.

A kocsin a férfi egy fehér lepelbe burkolt alakot vagy tárgyat hurcolt, ami a nyomozók szerint B. Diána holtteste lehet.

A felvételt közzétették az interneten is, és egy erre létrehozott telefonszámon várják az esetleges információkat a feltételezett gyilkossal kapcsolatban:

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!