Angelina Jolie kisebb győzelmet aratott a gyerekelhelyezési perben Brad Pitt-tel szemben

2021. július 24. – 08:52

frissítve

Angelina Jolie kisebb győzelmet aratott a gyerekelhelyezési perben Brad Pitt-tel szemben
Angelina Jolie és Brad Pitt a válás előtt, egy 2015-ös filmfesztiválon Hollywoodban. Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

A sztárszínészpár házassága 2016-ban romlott meg véglegesen, Angelina Jolie akkor nyújtotta be a válókeresetet. Habár hivatalosan ma már nem házasok, azóta sem sikerült köztük a minden területre kiterjedő megállapodás.

A folyamatban lévő perben idén májusban John Ouderkirk bíró határozata közös gyerekelhelyezést állapított meg. Pénteken viszont egy kaliforniai bíróság úgy döntött, ez a bizonyos bíró nem dolgozhat többé a Jolie-Pitt-ügyön azért, mert

Ouderkirk bíró korábban nem jelentette be, hogy üzleti kapcsolatban áll Brad Pitt ügyvédeivel.

A bíróság emiatt az etikai helyzet miatt megkérdőjelezhető a bíró pártatlansága a válóperben.
Így a májusi határozat semmis, az öt közös, 18 év alatt gyerek elhelyezési pere pedig újrakezdődik majd egy másik bíró részvételével. A 17 éves Pax, a 16 éves Zahara, a 15 éves Shiloh és a 13 éves ikrek: Vivienne és Knox az ügy érintettjei. A pár hatodik közös gyereke, a 19 éves Maddox nem.

Brad Pitt ügyvédei szerint technikai problémákról van szó csupán, és mivel a bíró tények alapján döntött, így szerintük a májusi döntés nem fog változni.

A pár 2004-ben a Mr és Mrs Smith kémfilm forgatásán jöttek össze.

A válás előtt gyerekbántalmazás miatt vizsgálták Brad Pittet, de később tisztázta magát az állítások alól, írja a BBC.

Kövess minket Facebookon is!