Felgyújtották Beyoncé és Jay-Z New Orleans-i házát

2021. július 23. – 20:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tűz ütött ki egy New Orleans-i kastélyban szerda este. A már egy ideje üresen álló ingatlan a Grammy-díjas énekes, Beyoncé és férje, Jay-Z tulajdona. A tüzet nagyjából két óra alatt sikerült eloltani, a rendőség gyújtogatás gyanúja miatt indított nyomozást – írja a Washington Post.

A New Orleans-i rendőrség szóvivője pénteken megerősítette, hogy a rendőrök egy gyanús alakról kaptak bejelentést, akit a 3 millió dollárt érő kertvárosi ingatlan körül láttak a tűz kitörése előtt. A város tűzoltósága a hírügynökségeknek elmondta, hogy az üresen álló épülethez 22 tűzoltóegység érkezett ki, a tüzet két óra alatt megfékezték. Sérültekről nem érkezett jelentés, a kár mértéke egyelőre nem ismert.

„Ha nem érnek oda időben, sokkal rosszabb is lehetett volna a helyzet” – mondta a New York Postnak a tűzoltók szóvivője, és hozzátette, hogy egy történelmi épületben keletkezett a tűz. Az 1925-ben épült, háromszintes ház eredetileg egy presbiteriánus templom volt, majd később balettiskolává alakították át. Később luxusotthon lett belőle.

A házban hét hálószoba és nyolc fürdőszoba található, a tetőteraszról kilátás nyílik a városra és a Mississippi folyó hídjaira. A beszámolók szerint a háznak 2015-ben került Beyoncé és férje egyik cégéhez.

A TMZ az év elején írt arról, hogy Beyoncé produkciós cégének, a Parkwood Entertainmentnek az egyik Los Angeles-i raktárhelyiségbe tolvajok törtek be, és egymillió dolláros kárt okoztak. Az ellopott tárgyak között között táskák és ruhák voltak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!