Az emberrablók autójából rángatta ki a gyerekét egy anya New Yorkban

2021. július 18. – 12:22

Másolás

Vágólapra másolva

Egy öt éves fiú elrablásának pillanatait rögzítette egy térfigyelő kamera New Yorkban:

A felvételen látható, hogy egy férfi kiszáll az autóból, felkapja az ötéves fiút, az autóba tuszkolja. A közelben lévő anya odarohan és néhány járókelővel együtt kirántja az autóból a gyereket, ami után az emberrabló és társa elmenekül a helyszínről.

A fiú anyja a CBS-nek elmondta, hogy sosem látta korábban a támadókat, nem ismeri őket. (A beszámoló alapján tehát nem egy családon belüli bizarr gyerekelhelyezési vitárül van szó egy válás közepette.)

Több környékbeli felvételen látszik a gyereket elragadó fiatal férfi és egy idősebb társa, aki a rendőrség szerint az elkövető apja lehet.

A környékbelieket megrázták a történtek, szerintük eddig nem kellett aggódniuk a gyerekeikért, ám szombati, este nyolc óra körüli eset felkavarta az indulatokat.

A kisfiú spanyol anyaynelvű édesanyja, az angolul még kevéssé tudó Dolores Diaz szerint annak köszönheti fia megmentését, hogy ösztönösen az autóhoz rohant, kiabálni kezdett és több járókelő is gyorsan a segítségére sietett.

Hogy miért akarhatták elrabolni a fiát, arról nincs elképzelése. A gyerekeit megviselték a történtek, nem akarnak utcára menni, de elmondása szerint ő is inkább otthon akarja látni őket, ha a kisfiú az ablakhoz megy, onnan is inkább elviszi a szoba belsejébe.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!