Repülés közben akart kiszállni, a székhez kellett ragasztani a pánikba eső utast

2021. július 11. – 14:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rúgott, csípett, harapott egy pánikba esett nő, amikor a személyzet tagjai nem hagyták, hogy repülés közben távozzon a gépről.

Az eset az American Airlines 1774-es járatán történt, amely a texasi Dallas-Fort Worth és az észak-karolinai Charlotte között repült. Az esetről készült TikTok videón már csak a székhez ragasztott nő látható.

Az eset előzménye az volt, hogy az első osztályon utazó nőt hirtelen valamilyen mentális zavar támadhatta meg, pánikszerűen megpróbálta kinyitni az ajtót repülés közben, amikor pedig ez nem sikerült, rátámadt a légiutas-kísérőkre.

„Le kell szállnom erről a gépről El kell engedned engem erről a gépről”

Ilyeneket üvöltött a nő, majd amikor nem tudta kinyitni a gép ajtaját, bevadult, agresszív lett, harapott, köpött és a légiutas-kísérőket támadta. Végül a személyzet nem tudott mást kitalálni, odakötözte az utast az üléshez, majd a száját is befogta a szalaggal.

Az American Airlines később megerősítette a New York Postnak, hogy egy nő a repülés során megpróbálta kinyitni az elülső bejárati ajtót, és vissza kellett tartani más ügyfelek és legénység biztonsága érdekében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!