Amerika egyik republikánus képviselője mérges Bidenre, mert az elnök nem tesz semmit a „zsidó űrlézerek elszaporodása” ellen

2021. július 4. – 19:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Marjorie Taylor Greene képviselő szerint az elmúlt időszakban megnövekedett a „zsidó űrlézeres aktivitás” Amerikában, vasárnap, a függetlenség napján pedig az eddiginél is több „zsidó űrlézert” észleltek az Egyesült Államokban – legalábbis Greene erről számolt be, írja a New Yorker.

Greene szerint a megnövekedett „zsidó űrlézeres aktivitás” komoly aggodalomra ad okot. Ha Ön esetleg nem tudja, mi az a „zsidó űrlézer” és miért jó, nyugodjon meg: a republikánus képviselőnő is belátta, valójában még nem tudja, mire is lehet jó a „zsidó űrlézer”.

A szemlézett New Yorker cikke az újság szatirikus írásai közül származott. Ennek ellenére a republikánus képviselőnő korábban valóban többször beszélt zsidó űrlézerekről, ahogy például az sem állt tőle távol, hogy a járvány elleni maszkhordást a holokauszthoz hasonlítsa.

Greene „zsidó űrlézeres” gondolatai nem új keletűek, 2018-as Facebook-posztjában azt írta, a kaliforniai erdőtüzeket „zsidó űrlézerek” gyújtották be. A képviselő korábban fejtette már ki gondolatait például arról is, hogy az 58 halálos áldozatot követelő 2017-es Las Vegas-i tömeggyilkosságot a fegyverkorlátozási lobbi rendezte meg. Greene kétségbe vonta a Pentagon elleni 2001. szeptember 11-i terrortámadás megtörténtét is, beszélt arról is, hogy a képviselőház demokrata elnökét, Nancy Pelosit árulás miatt ki lehetne végezni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!