Keira Knightley: Minden nőt, akit ismerek, zaklattak már, beleértve engem is

2021. június 8. – 06:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Keira Knightley színésznő arról beszélt egy magazinnak adott interjújában, hogy szerinte a szexuális zaklatás olyan nagy probléma, hogy „szó szerint” nem ismer olyan nőt, akit ne ért volna már abúzus, beleértve saját magát is.

A Guardian cikke szerint a 36 éves Knightley azt is mondta, hogy a nők elleni zaklatásnak sokféle típusa van, és a helyzet „kibaszottul lehangoló”. Megkérdezték tőle, hogy őt is abuzálták-e már, mire úgy felelt: „Igen. Mindenki tapasztalt már ilyesmit. Szó szerint senkit nem ismerek, aki nem élt volna át ilyet valamilyen módon, legyen szó fogdosásról, arcon ütésről, vagy akár arról, amikor egy férfi azt mondja, hogy elvágja a torkodat.”

Keira Knightley – Fotó: Anthony Harvey / AFP
Keira Knightley – Fotó: Anthony Harvey / AFP

Knightley korábban már beszélt arról, hogy kényelmetlenül érzi magát az intim jelenetek forgatásakor, és azt is megjegyezte, hogy a nőknek a filmekben általában flörtölniük kell, vagy anyaszerepet játszaniuk. Azt is mondta korábban a kétgyermekes színésznő, hogy azokat a történeteket, amelyek az anyaságról és a test elfogadásáról szólnak, sokkal szívesebben csinálja női rendezővel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!