Hárman meghaltak egy ohiói bárnál történt lövöldözésben

2021. május 23. – 20:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Három ember meghalt, nyolcan pedig megsebesültek, miután lövöldözés tört ki egy ohiói bárnál – közölte youngstowni rendőrség.

A rendőrséget vasárnap hajnali 2 órakor hívták ki a Torch Club Bar and Grille nevű helyhez. A sérülteket a helyi kórházba szállították, az állapotukról a rendőrség egyelőre nem tudott nyilatkozni – írja a CNN.

Frank Rutherford, a youngstowni rendőrség hadnagya elmondta, hogy igyekeznek minél több szemtanút kihallgatni. A lövöldözés indítékáról és az esetleges gyanúsítottakról nem adtak tájékoztatást. Az AP hírügynökség beszámolója szerint a lövöldözés nem a bárban történt, „de egy ott kezdődött incidens fajult el a lövöldözésig” – mondta Carl Davis, a rendőrkapitányság vezetője.

2016-ban John Kasich ohiói kormányzó egy olyan törvényt írt alá, amely lehetővé tette, hogy az emberek bárokban és éttermekben is fegyvert viselhessenek. A közelmúltban több, nagy visszhangot kiváltó lövöldözés is történt az Egyesült Államokban. A National Public Radio (NPR) május 10-én arról számolt be, hogy 2021-ben már legalább 194 halálos lövöldözés volt az országban.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!