Harry herceg: Olyan az életem, mintha a Truman show-ban vagy egy állatkertben élnék

2021. május 14. – 10:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Harry herceg egy podcastban beszélt a királyi lét megpróbáltatásairól és a mentális egészség fontosságáról. Ezenkívül apját, Károly herceget is kritizálta az interjúban.

A herceg Dax Shepard színész Armchair Expert nevű podcastjában arról beszélt, hogy legszívesebben már a 20-as éveiben otthagyta volna a királyi családot.

„Nem akarom ezt a munkát, nem akarok itt lenni, nem akarom ezt csinálni, nézd meg, mit tett ez a munka az anyámmal”

– idézte fel akkori gondolatait Harry.

A másfélórás podcastban kritizálta a brit médiát is. A királyi család tagjaként tapasztalt mindennapjait a Truman show-hoz és egy állatkerthez hasonlította, utalva arra, hogy minden mozdulatát kamerák tucatjai követték.

Ugyan az amerikai médiával is vannak gondjai, de az interjúban arról beszélt, hogy mindenképpen javult a helyzet, mióta Kaliforniába költöztek feleségével, Meghan Markle-lel. A pár 2020 elején lépett vissza királyi teendőitől. Ezzel kapcsolatban Harry elmondta, hogy sokkal szabadabbnak érzi magát, és végre csinálhat mindennapi dolgokat is, például elviheti a kisfiát, Archie-t a biciklije hátulján, amire soha nem lett volna lehetősége.

Jutott a bírálatból apjának, Károly hercegnek is. Arról beszélt, hogy gyerekkorában volt, hogy fájdalmat vagy szenvedést tapasztalt, amit ő arra vezet vissza, hogy az apja valószínűleg úgy bánt vele, ahogy ővele bántak a saját szülei. Azt mondta, minden erejével azon lesz, hogy megtörje ezt a kört.

A podcastban szó esett a mentális egészségről is, Harry ugyanis Oprah Winfrey-vel közös dokumentumfilm-sorozatát promótálta a műsorban. A „The Me You Can't See”, vagyis „Az énem, amit nem láthatsz” című sorozatban, mely május 21-én debütál majd az Apple Tv+-on, híres és nem híres embereket mutatnak be, akik mentális problémákkal küzdenek vagy küzdöttek, emellett pedig szakemberek is megszólalnak majd a témában.

Az Apple közleménye szerint olyan ismert emberek tűnnek majd fel a műsorban, mint Lady Gaga vagy Glenn Close. A műsor házigazdái Winfrey és Harry herceg lesznek, és „ők maguk is megnyílnak majd a saját lelki egészségükkel kapcsolatban” – áll az Apple bejelentésében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!