Kerti székről nézte, hogy ég a ház, aminek a pincéjében még volt valaki

2021. május 07. – 15:04

Kerti székről nézte, hogy ég a ház, aminek a pincéjében még volt valaki
A kigyulladt elktoni ház, előtte a székkel – Fotó: Maryland State Fire Marshal

Másolás

Vágólapra másolva

Gyilkossági kísérlettel, gyújtogatással és testi sértéssel vádolják azt a marylandi nőt, aki szemtanúk állítása szerint úgy gyújtott fel egy házat április 29-én Elktonban, hogy tudta, a pincében még ott van valaki.

A helyi tűzoltók beszámolója szerint Gail J. Metwally egy széken ülve nézte a tüzet, majd pár perccel később elsétált onnan. Miközben égett a ház, szemtanúk hallották, hogy valaki segítségért kiált a pincében, és segítettek neki kiszabadulni. Közben a helyi rendőrök megtalálták Metwallyt a közelben, és őrizetbe vették.

Az NBC munkatársaihoz eljutott több videó is, az egyiken az látható, hogy Metwally vitatkozik egy férfival és egy nővel a háznál. Egy másikon az látható, ahogy a nő egy széken ül és egy könyvet olvas, miközben egyre nagyobbak a házból feltörő lángok. Egy harmadik videón az látszik, hogy valaki segít egy nőnek kimászni a pinceablakon, miközben lángokban áll a ház, és füst ömlik ki a földszintről.

A helyi tűzoltóság közzétett egy képet az égő házról, illetve mellékeltek egy fotót Metwallyról is:

A nőt június 2-fogja meghallgatni a bíróság.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!