Beszélgetett egymással Vilmos herceg és Harry herceg nagyapjuk temetése után

2021. április 17. – 18:23

Másolás

Vágólapra másolva

Vilmos és Harry herceg beszélgetve távoztak a Szent György-kápolnából nagyapjuk, Fülöp herceg temetését követően – derült ki a Sky News közvetítéséből.

Ez azért is lényeges, mert Vilmos és Harry egy ideje eltávolodott egymástól, de soha nem volt még akkora a távolság kettejük között, mint most, amióta március első vasárnapján Harry és felesége, Meghan nagy visszhangot keltett Oprah-interjúja adásba került. Fülöp herceg temetése az első alkalom 2020 tavasza óta, hogy Harry herceg együtt mutatkozott nyilvánosan a brit királyi családdal.

A temetés előtt sokan találgattak, hogy a konfliktus után Harry herceg hogyan viszonyul majd testvéréhez és családjához. A kápolnába tartó menetben a testvérek unokatestvérük két oldalán mentek, a kápolnában pedig Vilmos és Harry egymással szemközti oldalon ült. A szertartás után az épületből kisétálva azonban közel voltak, Harry Vilmos feleségével, Katalin hercegnével váltott néhány szót, majd hármasban indultak el, ahogy a királyi család tagjai kisebb csoportokban beszélgetve visszasétáltak a kastélyba. Út közben aztán Vilmos és Harry végig beszélgetett.

A temetésről írt részletes cikkünket itt olvashatják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől