Koldulás miatt lecsukták a New York-i csupasz cowboyt

2021. március 10. – 17:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Letartóztatták a híres csupasz cowboyt Miamiban, írja a Complex. Robert Burck egy motoros eseményen vett részt Miamiban, ahol egy videó szerint a „fellépőruhájában” bilincselték meg koldulás miatt a helyi rendőrök.

Burck nemcsak egy szimpla utcazenész, hanem ő a híres meztelen cowboy, aki a Times Square egyik látványossága New Yorkban, köszönhetően az egészen minimalista öltözködési stílusának. A férfi egyébként korábban indult az amerikai elnökválasztáson, és ott volt január 6-án a trumpista zavargásoknál is. Az utcazenész annyira ikonikus, hogy még saját Wikipédia-oldala is van.

A Complex szerint Burck annak ellenére zenélt az utcán, hogy ez Floridában koldulásnak minősül, vagyis törvénytelen. Az erre figyelmeztető rendőröknek aztán ellenállt a letartóztatásnál, ekkor kisebb dulakodás alakult ki, amelynek köszönhetően eltört a trumpos gitárja is.

Az egyik rendőr testkamerája szerint a gitáros azzal védekezett, hogy nincs is szüksége a pénzre, hiszen annyira sikeres, és megígéri, hogy legközelebb már nem fogadja el az emberek pénzét. Ennek ellenére elvitték a rendőrök, de a hírek szerint vasárnap már ki is engedték.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!