Kivizsgálja a brit királyi család a rasszizmussal kapcsolatos vádakat

2021. március 9. – 19:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Buckingham-palota közleményben reagált Harry herceg és Meghan Markle interjújára Oprah Winfreynél, ahol többek között arról beszélt a pár, hogy a brit királyi család többször aggodalmát fejezte ki, hogy Harry gyerekének milyen lesz a bőre színe, ugyanis Meghan Markle édesanyja afroamerikai.

A közleményben sajnálatukat fejezik ki, hogy az utolsó pár évben milyen nehézségeken kellett átmenni a párnak. Azt is kiemelik, hogy Harryt, Meghant és fiúkat, Archie-t mindig is szeretni fogják, és kivizsgálják a rasszizmussal kapcsolatos vádakat. Markle az interjúban külön kitért arra, hogy a királyi család egyik tagja hosszú ideig kérdezgette őt a gyereke megszületése előtt, hogy milyen lesz a bőrszíne és ennek milyen következményei lehetnek. Azt nem mondták el, hogy ki volt ez a személy, de Oprah később annyit hozzátett, hogy nem Fülöp hercegről vagy Erzsébet királynőről van szó.

Az interjúból az is kiderült egyébként, hogy a pár ismét babát vár, és hogy mennyire jót tett nekik, hogy kiszakadtak a királyi családból és Kaliforniába költöztek. (Sky)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!