Átszállították egy másik kórházba a 99 éves Fülöp herceget

2021. március 1. – 14:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn, tizenháromnapos kezelés után áthelyezték egy másik kórházba a 99 éves Fülöp herceget, aki február 16-án, szívpanaszokkal került be a VII. Eduárd király kórházba. Innen március 1-én, hétfőn a St Bartholomew's kórházba szállították át, hogy ott folytassák a kezelését.

Fülöp herceg, aki júniusban lenne 100 éves, mellkasi fertőzéssel került kórházba, a kezelése során viszont egy korábbi szívpanaszra is tekintettel kell lennie. Ugyanakkor jól reagál a kezelésekre, állapota kielégítő, bár a képek tanúsága szerint ezúttal nem saját lábán sétált be a kórházba, ahogy azt február 16-án tette.

A kórház mellett készített felvételeken a királyi család stábja esernyőkkel védte a fotósok elől Fülöp herceget, akit a fotórészletek alapján hordágyon vittek be a kórházba.

Esernyőkkel védték a fotósok elől a másik kórházba átszállított Fülöp herceget – Fotó: Dominic Lipinski / PA Images / Getty Images
Esernyőkkel védték a fotósok elől a másik kórházba átszállított Fülöp herceget – Fotó: Dominic Lipinski / PA Images / Getty Images

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg novemberben ünnepelte 73. házassági évfordulóját. II. Erzsébet királynő – aki áprilisban ünnepli 95. születésnapját – és férje január 9-én megkapta a koronavírus elleni oltást. A királyi család ezért azt is megerősítette, hogy Fülöp herceget nem a koronavírussal kapcsolatba hozható okból ápolják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!