Műtét közben jelentkezett be a bírósági tárgyalásra egy kaliforniai orvos

2021. február 28. – 17:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Műtét közben jelentkezett be az online tartott bírósági tárgyalásra egy orvos a kaliforniai Sacramento városában. Scott Greent egy közlekedési ügy csütörtöki tárgyalásán hallgatták volna meg, amit a járvány miatt az interneten, Zoom-on keresztül tartottak. A bíró inkább elnapolta a tárgyalást, amikor meglátta a hátteret.

A BBC cikke szerint az orvost már egy bírósági hivatalnok is kérdezte, hogy biztosan készen áll-e a tárgyalásra, amit a YouTube-on élőben közvetítettek. Green azt mondta igen, kezdődhet, majd még folytatta egy rövid időre a korábban elkezdett műtétet, miközben a bíró bejelentkezésére vártak.

Később a bíró kérdésére Green azt mondta, van egy másik orvos is a műtőben, aki a meghallgatás közben tudja folytatni az operációt. A bírónak azonban szemmel láthatóan nem tetszett ez a válasz, és kényelmetlenül érezte magát. A beteg érdekében inkább áttette egy más időpontra a tárgyalást, amikor az orvosnak nincs műtétje.

Később a kaliforniai Orvosi Tanács közleményben jelezte, hogy kivizsgálják az esetet, és leszögezték, minden orvostól elvárják, hogy megfelelő ellátási színvonalat biztosítsanak a betegeknek.

Pár hete egy texasi ügyvéd zavart meg egy bírósági tárgyalást macskás filterrel. Már több mint 36 millió ember nézte már meg azt a videót Twitteren, amin Rod Ponton ügyvéd kétségbeesetten próbálja szomorú kismacskaként kikapcsolni a filtert. Közben pedig azt bizonygatta a bírónak szóban, hogy ő az, és nem egy macska.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!