Rálőttek egy meztelen férfira Floridában, aki Bibliával a kezében kopogtatott be lakásokba

2021. február 27. – 16:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rálőttek egy amerikai férfira, aki kezében Bibliával meztelenül kopogtatott be több lakásba is a Florida állambeli Penbroke Pines település egy kertvárosi részén. Az Independent beszámolója szerint a férfi azoktól, akik ajtót nyitottak, megkérdezte, hogy akarnak-e ebből valamit. A You want some of this kérdés elég kétértelmű volt ebben az esetben.

A település rendőrfőnöke, Al Xiques azt nyilatkozta az esetről, hogy az, aki a férfit lelőtte, nyomban tárcsázta a 911-et, hogy feladja magát. „A férfit, aki a fegyvert elsütötte, a rendőrség őrizetbe vette és kihallgatta” – mondta Xiques.

A rendőrfőnök azt is elmondta, hogy embereik már úton voltak a helyszínre, mivel a környékről bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi meztelenül mászkál viselő Pembroke Roadon.

A helyszín, ahol a meztelen férfit lelőtték – Forrás: Google Maps
A helyszín, ahol a meztelen férfit lelőtték – Forrás: Google Maps

Amikor megérkeztek a helyszínre, a meztelen, vérző férfit a földön találták lőtt sebbel. A rendőrség sem a lelőtt áldozatot, sem a gyanúsítottat nem nevezte meg. Annyit közöltek, hogy a lelőtt férfi életveszélyes állapotban van kórházban.

Az eset még szerdán történt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!