Kirabolták Carlo Ancelottit

2021. február 13. – 12:14

Másolás

Vágólapra másolva

A foci világában visszatérő kockázat, hogy a rablók pontosan tudják, hogy a focista, vagy az edző mikor nincsen otthon.

Rablók jártak Carlo Ancelottinál pénteken este, és az Everton labdarúgócsapata vezetőedzőjének széfjével távoztak a merseyside-i otthonból. Pedig mint a Daily Mail tudósítása kiemeli, Ancelotti mester éppen a napokban dicsérte a környéket, a tenger közelségét, a strandot a sok biciklizési lehetőséget.

A lap beszámolója szerint két feketeruhás, álarcos férfi tört be a liverpooli együttes olasz trénerének házába, ahol csak a lánya, Katia tartózkodott, de nem esett bántódása. A futball világának sztárjai nincsenek könnyű helyzetben, ami az otthonaik biztonságát illeti. Mindenki tudja róluk, hogy eszement gazdagok, a bulvársajtóból sokszor azt is lehet tudni, hogy hol laknak és a futballmecsek időpontjából kiindulva, olyan időpontot sem nehéz találni, amikor vélhetően nincsenek otthon.

Steven Gerrardot, a Liverpool kapitányát BL-meccs alatt fosztották ki álarcos rablók és a feleségét még a gyermekük elrablásával is megfenyegették. Peter Crouch csatárt 2006-ban és 2011-ben is kirabolták, de Phil Jagielkát, az Everton egykori lengyel származású kapitányát is késeknél tartották sakkban a Merseyparti Chicagóban.

Ancelotti, a 61 éves olasz szakember korábban maga is válogatott labdarúgó volt a Parma, a Roma és a Milan csapatában játszott és két világbajnokságon (1986, 1990) is tagja volt az olasz válogatottnak. Edzőként többek között a Juventust, a Paris Saint-Germaint, a Bayern Münchent, a Real Madridot és a Chelsea-t is irányította,

2019 decemberében a Napolitól szerződött az Evertonhoz. Klubcsapataival húsz nagy trófeát nyert, a Reallal egyszer, az AC Milannal kétszer diadalmaskodott a Bajnokok Ligájában.

Anglia középső, ipari részén a közbiztonság nem kifejezetten rossz, igaz a gazdagabb vidékekhez képest több a bűncselekmény, a Premier League csapatai közül itt egy nagyon szűk területen található a két liverpooli (Liverpool, Everton), a két manchesteri (United és City), valamint a sheffieldi és a leedsi csapat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!