A Fehér Ház helyettes szóvivője megfenyegetett egy újságírót, egy hétre felfüggesztették

2021. február 13. – 07:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Fehér Ház egyik szóvivő-helyettesét, T.J Ducklót egy hétre felfüggesztették, miután kiderült, hogy megfenyegetett egy újságírót, aki egy vele kapcsolatos sztorin dolgozott. A döntést úgy kommentálta Jen Psaki szóvivő, hogy üzenetet akartak vele küldeni, nem fogadják el az ehhez hasonló viselkedést.

Ducklo azóta bocsánatot kért a Politico újságírójától, Tara Palmeritől, közölte Psaki, aki azt is megígérte, hogy gondoskodni fognak arról, a jövőben ne fordulhasson elő hasonló. A felfüggesztést megfelelő szankciónak gondolja a Fehér Ház, bár Joe Biden korábban azt ígérte, hogy az ilyen esetekben megválnak az érintettől, erről egyelőre nem esett szó. A történtek azért is kaptak nagy figyelmet, mert Donald Trump és a sajtó viszonya enyhén szólva nem volt felhőtlen az elmúlt négy évben.

Palmeri egyébként egy olyan sztorin dolgozott, ami a helyettes-szóvivő és egy újságíró romantikus kapcsolatát boncolgatta, mire Ducklo fenyegetni kezdte, hogy „tönkreteszi őt”, és különböző nőgyűlölő megjegyzéseket vágott az újságíró fejéhez. A Vanity Fair cikke szerint a helyettes szóvivő azt is bedobta, hogy Palmeri valójában csak féltékeny.

(CNN)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!