Száz autó rohant egymásba egy texasi balesetben, legalább hárman meghaltak

2021. február 11. – 16:04

Másolás

Vágólapra másolva

Legalább hárman meghaltak, többen pedig az autójuk roncsában rekedtek a texasi Fort Wothbe vezető egyik autópályán, ahol a csúszós útburkolat okozott hatalmas balesetet csütörtök reggel, értestült a CNN.

A baleset miatt bevezetőutat teljes szélességében le kellett zárni, miután a 100 roncs eltorlaszolta az utat. A balesetet szenvedők között az autók mellett több kamion is volt – a helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy több helyen egymás tetejére kerültek az autók, ahogy összepréselődtek.

Texas északi részén több más helyen is gondot okozott a lehulló ónos eső, a közeli Dallas egyik bevezetőútján is történt egy halálos karambol.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass