Két louisianai kukás mentett meg egy elrabolt tízéves kislányt

2021. február 10. – 14:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hősként ünneplik azt a két kukást, akik megmentettek egy tízéves kislányt, akit múlt vasárnap az otthonából raboltak el Louisiana államban, írja az ABC News.

Jalisa Lasalle vasárnap délután tűnt el a New Iberia-i otthonából, a nyomozók úgy vélték, hogy elrabolhatták, ezért körözést adtak ki egy 2012-es ezüstszínű Nissan Altimára, ugyanis utoljára egy ilyen autóba látták beszállni. Hétfő reggel a Pelican Waste & Debris nevű szemétszállító cég két dolgozója, Dion Merrick és Brandon Antoine munkába tartottak, amikor St. Martin Parish megyében észrevettek egy út mellett veszteglő ezüst Nissant.

Gyanús lett nekik az autó, ezért a szemeteskocsijukkal elállták az útját, majd hívták a rendőrséget. A kiérkező rendőrök letartóztatták a kocsiban ülő 33 éves Michael Serealt, aki a kislány családjának ismerőse, és akiről kiderült, hogy valóban ő rabolta el Jalisát. A férfit a hatóságok szexuális bűnelkövetőként tartották számon. A louisianai rendőrség közleménye szerint az ezután megtalált kislányt az orvosok megvizsgálták. A nyomozás folyamatban van – közölte a rendőrség.

„Most már biztonságban van” – mondta Dion Merrick, akit megérintettek a történtek, mivel neki is van egy hasonló korú kislánya. A szemétszállító cég azt is kiemelte, hogy a dolgozóik eddig is erőn felül végezték a munkájukat a járvány ideje alatt, de Merrick és Antoine hőstette még ezt is felülmúlta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!