Agyonlőttek egy youtubert, aki késes támadást színlelve akart megtréfálni egy csoportot

2021. február 8. – 12:03

Másolás

Vágólapra másolva

Egy parkolóban lőttek agyon múlt pénteken egy 20 éves youtubert, aki egy barátja szerint egy rablást színlelő tréfás videót akart forgatni, a prank azonban a jelek szerint annyira hihetőre sikerült, hogy egy férfi agyonlőtte a késeket lóbáló videóst – írja a BuzzFeed.

A rendőrség közleménye szerint a késekkel felszerelt Timothy Wilks és egy barátja péntek este fél tíz körül mentek oda egy Nashville-i kalandpark parkolójában álló csoporthoz, akiket egy videóhoz akartak megtréfálni. A terv az volt, hogy úgy tesznek, mintha ki akarnák rabolni őket, a társaság egyik tagja, David Starnes Jr. azonban állítása szerint nem érezte tréfásnak a helyzetet, úgyhogy fegyvert rántott, és lelőtte Wilkst. Starnes azt is elmondta, hogy nem tudott semmilyen tréfáról, és úgy érezte, veszélyben vannak.

A rendőrök senkit nem tartóztattak le, azt egyelőre vizsgálják, hogy Starnes tényleg önvédelemből cselekedett-e. Az ehhez hasonló prankek egyébként elég népszerűek a YouTube-on, dacára annak, hogy tavaly nyáron egy videós ikerpár már elég nagy bajba került emiatt. Alex és Alan Stokes egy videójukban bankrablóknak adták ki magukat, fekete ruhában, símaszkban, pénzzel teli táskákkal szaladgáltak az emberek között, és még egy Uberbe is megpróbáltak beszállni, annak sofőrje azonban nem volt hajlandó elindulni velük.

Később aztán leleplezték magukat, de a helyszínre érkező rendőrök így sem találták túl szórakoztatónak a helyzetet, egyikük azt is kiemelte, hogy akár le is lőhették volna őket, és nagy szerencséjük van, hogy megúszták a dolgot. Egy ügyész akkor arról beszélt, hogy ha egy videó elkészítéséhez átlépnek bizonyos határokat, akkor számíthatnak arra, hogy eljárás indul ellenük. Az ikrek ügyvédei ugyanakkor állították, hogy a két videós semmilyen bűntényt nem követett el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!