Elkezdett vérezni a rapper homloka a beleműtött hatalmas rózsaszín gyémánttól, arról panaszkodott, meg is halhat miatta

2021. február 4. – 13:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy azóta törölt Twitter-bejegyzésben egy 26 éves amerikai rapper, Lil Uzi Vert arról panaszkodott a követőinek, hogy elkezdett vérezni a homloka a közepébe műtött hatalmas rózsaszín gyémánt miatt. Ettől Uzi eléggé meg is ijedt, azt hitte, meg fog halni, ha nem tudják rendesen kiszedni az egyébként 24 millió dollár (több mint hétmilliárd forint) értékű drágakövet.

Évekig gyűjtött a hétmilliárd forint értékű gyémántra – Forrás: Instagram
Évekig gyűjtött a hétmilliárd forint értékű gyémántra – Forrás: Instagram

A Revolt cikke szerint sok rajongó azonnal aggódni kezdett a rapper egészségéért, „Tesó, ha ez nem biztonságos, akkor inkább le kéne szedni, nem akarlak holtan látni!” – írta egyikük.

Később Uzi igyekezett megnyugtatni rajongóit, olyan videót posztolt, amiben már tiszta homlokkal látható. „Ok, jók vagyunk” – jelezte a videóban.

„Szó szerint megpróbálok gyémánttá válni” – írta később.

Uzi korábban arról beszélt, hogy rengeteg időbe telt neki, amíg összekuporgatta a pénzt a több mint 7 milliárd forintos drágakőre. És ebben a videóban látszik, hogy nem is csak egy van neki, itt már önfeledten múlatta az időt méretes gyémántjai társaságában:

Symere Bysil Woodsnak, azaz művésznevén Lil Uzi Vertnek egyébként nem volt könnyű gyerekkora. 10. osztályos korában kezdett el rappelni, az iskolából azonban hamar kirakták, ezért egy élelmiszerboltban kezdett el dolgozni. Ott nem sokkal később felmondott, ezzel magára haragítva szüleit, akik kidobták otthonról. Ezután varratta magára az első arctetoválását, és ekkor határozta el, hogy komolyan veszi a rapperkarriert.

Egyébként Uzinak egyáltalán nincs unalmas élete:

  • 2016-ban letartóztatták, mert egy barátjával fényvisszaverő cuccok nélkül crossmotoroztak;
  • 2020-ban pedig engedély nélküli paintballozás miatt tartóztatták le.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!