Bruce Springsteen és a Foo Fighters is fellép Joe Biden beiktatási ünnepségén

2021. január 15. – 18:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb nagy nevekkel gyarapodott Joe Biden leendő amerikai elnök beiktatási ünnepségének névsora: a legfrissebb bejelentés szerint a show része lesz Bruce Springsteen, John Legend, valamint az egykori Nirvana-dobos, Dave Grohl-vezette Foo Fighters fellépése is.

A pénteki közlés szerint a Celebrating America nevű műsor része lesz még rajtuk kívül Eva Longoria (a Született feleségek Gabrielle-je) és Kerry Washington (a Django elszabadul című Tarantino-mozi Broomhildája) is. A 90 perces műsort továbbra is Tom Hanks vezeti.

Ahogy arról már korábban a Telex is beszámolt, az ünnepségen Lady Gaga énekli majd az amerikai himnuszt, fellép továbbá Justin Timberlake, Jon Bon Jovi és Demi Lovato is. Lady Gaga egyébként nem először énekelheti majd a himnuszt, már a 2016-os Super Bowl alkalmával is előadhatta azt.

A január 20-i, azaz jövő szerdai ceremóniát az ABC, a CBS, a CNN, az NBC és az MSNBC is közvetíti, a nagyobb csatornák közül egyedül a Fox nem. A leköszönő Donald Trump szintén bojkottálja a ceremóniát, ezzel egy másfél évszázados hagyományt szakít meg.

(via New York Times)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!