Mikulásnak és manónak öltözött rendőrök csaptak le egy drogtanyára Peruban

2020. december 17. – 10:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az idei év kétségtelenül annyi bizarr mozzanatot tartogatott, hogy nehéz lenne kiemelni közülük egyet. Ha viszont választani kéne, biztosan jó helyről indulna az a videó, amit a perui rendőrség tett közzé egy december 5-én Limában történt akcióról, melyben Mikulásnak és manóknak öltözött rendőrök ütöttek rajta egy drogtanyán, és tartóztattak le négy embert – írja a CNN.

Az akció során a letartóztatások mellett több mint ezer csomag kokainpasztát és 166 zacskó marihuánát is találtak, valamint egy pisztolyt és több ehhez való lőszert. A négy letartóztatott embert átadták az ügyészeknek, a rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint ők akár hét év börtönre is számíthatnak. Az akciót a Grupo Terna nevű csapat hajtotta végre, akik gyakran álcázzák magukat a bevetéseik során – nem egyszer öltöztek már hajléktalannak, 2016-ban pedig már a Mikulásos trükköt is ellőtték. Mindez persze semmit nem von le a mostani rajtaütés élvezeti faktorából, annál ugyanis kevés szórakoztatóbb dolog van, mint amikor egy Mikulásnak öltözött ember egy manóval a nyomában egy hatalmas pöröllyel agresszívan ráver egyet egy ajtóra, aztán közös erővel a földre tepernek egy férfit.

Nemrég egyébként Amerikában is történt hasonló eset, a kaliforniai Riverside-ban két, titkos akció keretében beépült, Mikulásnak és manónak öltözött rendőr lépett akcióba egy bevásárlóközpontnál, miután meglátták, hogy három ember éppen egy autót próbál ellopni a parkolóból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!