A Google Translate helyett egy kannabiszültetvényéről készült videót dugott a rendőrök orra alá egy angliai férfi

2020. december 15. – 14:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két igazi balfácánt kaptak el brit rendőrök egy közúti ellenőrzés során. Az egyikük a Google Translate-et szerette volna nyomogatni a telefonján, de ehelyett kannabiszültetvényéről mutatott egy videót.

A northumbriai rendőrség hétfőn közölte, hogy munkatársaik Houghton-le-Spring közelében megállítottak egy autót, amelyben ketten ültek. Az egyik utas nem beszélt jól angolul, ezért a telefonján a Google Translate nevű fordítóprogrammal próbált meg kommunikálni, írta az Euronews.

Az biztos, hogy egészen mást közölt, mint szeretett volna, mert a telefonja kijelzőjén szavak helyett egy olyan videó jelent meg, amit egy működő kannabiszültetvényen vettek fel. A rendőrök ezen a nyomon elindulva egy közeli falunál egy 600 töves ültetvényt találtak meg, ami egy ház három emeletét foglalta el.

„Merjük állítani, hogy a gyanúsított kisebb sokkot kapott, és megpróbálta lezárni a telefonját abba reménykedve, hogy senki sem látta” – közölte az egyik rendőr.

A két férfit letartóztattak, de egy nap után óvadék ellenében távozhattak. Drog előállításáért a legsúlyosabb esetben akár 14 éves börtönbüntetést is kaphatnak.

A Telex friss híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!