Agyonlőttek egy férfit egy New York-i székesegyház lépcsőjén

2020. december 14. – 05:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Agyonlőttek egy férfit, miután lövöldözni kezdett New Yorkban, a Szent János-székesegyház lépcsőjén. A férfi a halála előtt azt kiáltotta: „Öljenek meg!” Három rendőr 15 lövést adott le, az egyik a fején találta el.

Az elkövető személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra. Két félautomata pisztolyt találtak a helyszínen, a férfi táskájában pedig egy gázolajos palack, kötél, drót, több kés, ragasztószalag és a Biblia egy példánya volt.

15 perccel a történtek előtt ért véget a templom előtt a helyi kórus koncertje, amelyen mintegy 200 ember vett részt, de amikor a férfi a lépcsőn lövöldözni kezdett, már csak 15-en voltak a közelben. A Reuters fotóriportere szerint a kóristák akkor már a templom épületében voltak, a rendőrök pedig többször is felszólították a férfit, hogy tegye le a fegyvert, és csak azután nyitottak tüzet. (MTI)

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!