Előkerült egy videó a rendőri rajtaütésről Szájerék partiján

2020. december 7. – 17:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Blikk birtokába került egy rövid telefonos videó, ami abban a brüsszeli, férfiak részvételével zajló orgiában készült, amin Szájer József is részt vett, és ahonnan az ablakon át, egy ereszcsatorna segítségével menekült el, hogy aztán a rendőrök mégis elkapják. Sőt, a brüsszeli ügyészség közleménye szerint még kábítószert is találtak a táskájában.

A rövid videót egy vendég készíthette, és azt a helyzetet mutatja, amikor már több rendőr is a lakásban van, és igazoltatják az orgia résztvevőit, akiken a felvételkor már ruha van.

Szájer nem látható, minden bizonnyal ekkor már kimászhatott az ablakon. A rendőrök a házigazda elmondása szerint kopogtatás nélkül törtek be a lakásba. A videón legalább hat rendőr tűnik fel, egyikük az egyik vendég adatait diktálja a telefonba. Egy másik rendőr pedig keményen rászól a kamerázóra, hogy fejezze be a filmezést, itt és ezért is ér véget hamar a felvétel.

Az orgia házigazdája, az ellentmondásos nyilatkozatokat tevő David Manzheley panaszt tett egyébként a rendőri intézkedés miatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!