Egymilliárdos álomautót tört ripityára egy tizenéves youtuber Dallasban

2020. november 19. – 13:04

Másolás

Vágólapra másolva

Édesapja mintegy egymilliárd forint értékű sportautóját törte össze egy 17 éves fiatal kedden este Dallasban. Az amerikai The Drive autós szaklap cikke szerint a kocsit Gage Gillean, egy tizenéves yoububer vezette.

A portál cikke szerint a 754 lóerős Pagani Huayra Roadster nem a GG Exotics néven ismert influencer saját autója volt, a 2018-ban gyártott olasz sportkocsi az apja luxusautó-gyűjteményének része volt.

A youtuber apja egy dallasi dollármilliárdos, Tim Gillean, akinek az Instagram-oldala szerint az autó június közepén került a tulajdonába, azaz kb. öt hónapja lehetett a birtokában, amikor a fia totálkárosra törte.

A tizenéves fiú ebben a videóban mutatta be az autót a követőinek (a kocsi később több videójában is visszatért):

A dúsgazdag Tim Gillean autógyűjteménye egyébként igen pazar: az összetört Pagani mellett egy McLaren Senna, egy Bugatti Chiron, egy Ferrari LaFerrari, egy Rolls-Royce Dawn és egy Lamborghini Urus is a családi gyűjtemény része.

A keddi baleset körülményei egyelőre nem ismertek. A portál úgy tudja, a baleset során senki sem szenvedett komolyabb sérüléseket, a fiatal videós is a saját lábán távozott a helyszínről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!