Illegálisan üzemelő harcosok klubját számoltak fel a hatóságok New Yorkban

2020. november 18. – 12:28

Másolás

Vágólapra másolva

Az Egyesült Államokban ugyan továbbra sem igazán csitul a járványhelyzet, de a jelek szerint még ez sem akadályozza meg az embereket abban, hogy összeverjék egymást. Vagy legalábbis erre utal az, hogy a New York-i hatóságok a hétvégén felszámolták egy illegálisan működő harcosok klubját, ahol az intézkedés idején több mint kétszázan tartózkodtak – írja a Fox News.

A verekedés mellett marihuánára és piára is építő illegális klub a rendőrök beszámolója alapján minden tekintetben szembement az előírásokkal, senkin nem volt arcmaszk és a távolságot sem tartották a verekedés, füvezés és italozás közben, ráadásul az ott tartózkodó emberek némelyikénél lőfegyvert is találtak. A klubról alighanem mindenkinek a Harcosok klubja juthatott eszébe, de nem ez az egyetlen kultuszmű, amit megidézett, ugyanis az egész Rumble in the Bronx, vagyis Balhé Bronxban néven futott. Ez Jackie Chan egyik filmjének a címe, méghozzá azé, amivel a színész be tudott törni Amerikába.

A klub szervezésével összefüggésben tíz embert tartóztattak le, köztük az egészet igazgató Michael Romannel, akire 15 ezer dolláros bírságot szabtak ki a távolságtartásra vonatkozó szabályok megszegéséért, alkohol illegális raktározásáért és a klub törvényellenes üzemeltetéséért. A társaira hasonló bírságok várnak majd. Az utóbbi időben New Yorkban egyébként eléggé megnőtt a hasonló esetek száma, péntek reggel egy több mint kétszáz fős bulit kapcsoltak le a rendőrök, az elnökválasztás estéjén pedig egy másik csapat illegális verekedőre törték rá az ajtót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!