Fekete mágia miatt megerőszakoltak és megöltek egy hétéves kislányt Indiában

2020. november 17. – 15:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Okkult rituálé miatt végeztek egy hétéves kislánnyal India északi részén, az ügyben négy ember ellen emeltek vádat, írta az MTI.

Az elkövetők elrabolták, megerőszakolták, majd megölték a kislányt, és szerveit egy okkult rituáléhoz használták fel. A gyilkosságot és a rituálét egy Uttar Prades-i gyermektelen pár rendelte meg a gyermekáldás reményében. Egyikük unokaöccsét és egy másik férfit béreltek fel ezer rúpiáért (körülbelül négyezer forintért), akik a megölt lány szomszédságában éltek.

Bridzses Szrivasztava rendőrtiszt szerint a megdöbbentő ügy rámutat arra, hogy a babonaság és a tudatlanság még mindig nagyon elterjedt az országnak ezen a részén.

A két ittas férfi állítólag a díváli hindu fényünnep idején, szombat éjszaka rabolta el a kislányt, megerőszakolták, majd meggyilkolták, máját pedig elvitték megbízóiknak. A több mint húsz éve gyermektelen pár tagjai abban a reményben fogyasztották el a szervet, hogy annak segítségével gyermekük születhet. A férj a nyomozóknak elmondta: egy fekete mágiával foglalkozó könyvben olvasott a rituáléról.

A rendőrök faluja közelében találtak rá a lány holttestére. Gyilkosai beismerő vallomást tettek, és megbízóikat is letartóztatták. A négy ember ellen gyilkosság és nemi erőszak miatt emeltek vádat. Ha bűnösnek találják őket, életfogytiglani börtönbüntetés vagy halál vár rájuk.

A Telex friss híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!