Trump szerint miatta volt ennyire tiszta az amerikai választás, amit a demokraták így is elcsaltak

2020. november 14. – 17:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egyre nehezebb kiigazodni Donald Trump amerikai elnökön, aki hiába vesztette el az amerikai választást Joe Bidennel szemben, egyelőre nehezen tud mit kezdeni az így kialakult helyzettel. Azok után, hogy Trump hívei egyik államban a levélszavazatok számolásának leállítását, másikban meg éppen a megszámlálását követelték, most ő is egymásnak teljesen ellent mondó állítást fogalmazott meg a szerinte elcsalt választással kapcsolatban.

Twitteren ugyanis azt írta, hogy

A demokraták éveken át arról prédikáltak, hogy mennyire nem biztonságos és csalásra alkalmas az amerikai választási rendszer. Most meg azt mondják, hogy mennyire fantasztikus munkát végzett a Trump-kormány azzal, hogy a 2020-as volt minden idők legtisztább választása. Ez egyébként ténylegesen igaz, kivéve azt, amit a demokraták tettek. Elcsalták a választást!

Ezen a ponton ember legyen a talpán, aki érti Donald Trumpot, de ha jól értjük a bejegyzését, gyakorlatilag arról beszél, hogy neki köszönhetően soha nem volt ennyire tiszta és biztonságos Amerikában szavazni, mint most, de a demokraták annak ellenére mégis csaltak.

A Twitter Trump bejegyzését a „vitatott” filterrel látta el, amelyet a hamis állításokra és dezinformációkra szoktak használni a felületen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!