John McCain republikánus szenátor özvegye is segíti Biden stábját

2020. november 11. – 12:06

Másolás

Vágólapra másolva

Cindy McCain, a 2018-ban meghalt republikánus szenátor, John McCain özvegye is tagja lesz annak a tanácsadói csapatnak, amely a demokrata Joe Bident segíti majd az elnöki hatalom átvételéig tartó időszakban. Cindy McCain néhai férje, John McCain 2008-ban republikánus elnökjelölt is volt, ám végül alulmaradt Barack Obamával szemben.

Cindy McCain a nőket és gyerekeket érintő kérdésekben áll majd Biden átmeneti csapatának rendelkezésére, írta a New York Post nyomán az MTI.

McCain özvegye szeptemberben az elnökválasztási kampányban nyíltan Bident támogatta Donald Trump hivatalban lévő republikánus elnökkel szemben, arra hivatkozva, hogy szerinte csak a Demokrata Párt jelöltje állna ki az amerikai értékek mellett. Augusztusban a demokraták elnökjelöltállító konvenciójára Cindy McCain filmösszeállítást készített, amely a néhai férje és Biden közötti baráti kapcsolatot idézte fel, amit Biden elnökjelöltségének támogatásaként értékeltek. A múlt heti választás után pedig úgy nyilatkozott, hogy John McCain szerinte nagyon örülne az eredménynek, ha még élne.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!