Eladó Donald Trump 1,5 millió dollárt érő helikoptere

2020. november 09. – 18:57

Másolás

Vágólapra másolva

Eladó a leköszönő amerikai elnök, Donald Trump Sikorsky S-76B típusú magánhelikoptere, amit a 2016-os elnökválasztási kampányban is használt, írja a HVG.

Egyes becslések szerint akár 1,5 millió dollárt (vagyis nagyjából 455 millió forintot) is érhet az N76DT lajstromjelű helikopter, amit jelenleg egy New Jersey-i hangárban tárolnak. A helikopter VIP felszereltséggel rendelkezik, az utasteret afrikai mahagóni fából készült berakások díszítik. A luxusélményhez hűtő- és italszekrény, valamint televízió is tartozik. A New York Times szerint a helikopter 2016-ban 875 ezer dollárt érhetett, ám az akkori elnökválasztás után csaknem megduplázta az értékét. A helikopterre ezen az oldalon lehet licitálni.

Donald Trump legutóbb 2017-ben repült a géppel, azóta az elnöki különgépet, az Air Force One-t, illetve az elnöknek járó helikoptert, a Marine One-t használta az utazásaihoz.

A Telex legfrissebb híreit ide kattintva olvashatja el.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!