Obama: Én vagyok a legbüszkébb, hogy gratulálhatok a következő elnökünknek

2020. november 7. – 19:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Egyesült Államok 44. elnöke is gratulált korábbi alelnöke, Joe Biden győzelméhez. A Twitteren közzétett nyilatkozatában azt írta, hogy nem lehetne büszkébb, hogy gratulálhat Bidennek és Harrisnek a győzelemhez. Kijelentette, hogy Bidenben megvan az, ami az elnökséghez kell, és minden amerikai érdekeit figyelembe fogja venni elnökként, akár rá szavaztak, akár nem. Végül megköszönte mindenki áldozatos munkáját, aki valamilyen formában segítette a Biden-kampány munkáját.

A másik két még életben lévő demokrata elnök is gratulált. A 96 éves Jimmy Carter nyilatkozatot adott ki, melyben azt írta, hogy ő és felesége, Rosalynn Carter gratulálnak Bidenék sikeres kampányához, és bizakodóak, hogy Biden elnöksége pozitív változást hoz majd.

Bill Clinton, az USA 42. elnöke arról írt a Twitteren, hogy győzött a demokrácia, és hogy Bidenék egyesíthetik a nemzetet. Mindeközben Jeb Bush, George H. W. Bush elnök fia, George W. Bush elnök öccse is gratulált. A Twitteren azt írta, hogy imádkozni fog, hogy Biden sikeres elnök lehessen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!