Donald Trump nem ismeri el Biden győzelmét

2020. november 07. – 18:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Mind tudjuk, miért sietős annyira Joe Bidennek, hogy hamisan tetszelegjen győztesként, és miért segít neki ebben minden médiaszövetségese: mert nem akarják, hogy kiderüljön az igazság. Az igazság pedig az, hogy ez a választás még nem ért véget”

– közölte Donald Trump a kampánystábján keresztül kiadott közleményben röviddel azután, hogy minden amerikai hírügynökség- és csatorna kihirdette Joe Biden választási győzelmét. Trump jelenleg Virginiában, az egyik tulajdonában álló golfklubban tartózkodik.

A közlemény szerint Trump azzal folytatta, hogy hétfőtől kezdve a bíróságon próbálnak igazat szerezni a választási törvények betartatásának, ami után a valódi győztest is kihirdethetik.

Alig egy órával korábban Donald Trump – még hivatalos végeredmény nélkül – arról írt a virginiai golfklubba megérkezve, hogy ő nyerte a választást, méghozzá nagy különbséggel.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!