Zoom-hívás közben maszturbált az ismert amerikai újságíró, felfüggesztették a munkájából

2020. október 20. – 11:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A New Yorker című újság felfüggesztette az egyik legismertebb szerzőjének és jogi szakértőjének Jeffrey Toobinnak a munkaviszonyát, miután kiderült, hogy Toobin maszturbált egy Zoomon zajló online szerkesztőségi hívás alatt, írja a 444. Épp szünetet tartottak, a férfi ekkor maszturbált, amit a hívásban lévők közül legalább ketten láttak is.

Toobin nem tagadta a dolgot, közleménye szerint kínos és ostoba hibát követett el, azt hitte, hogy nem megy a kamerája. A férfi elnézést kért a feleségétől, családjától, barátaitól és munkatársaitól is. A Guardian cikke szerint Toobin az egyik legismertebb jogi szakértő az amerikai médiában, több mint 25 éve dolgozik a New Yorkernek, és a CNN jogi elemzőjeként is tevékenykedik.

>>> A Telex további friss híreiért kattintson ide <<<

A New Yorker mindaddig felfüggesztette Toobin munkaviszonyát, amíg kivizsgálják, hogy mi történt pontosan. A CNN közleménye szerint Toobin maga kérte, hogy személyes okok miatt most ne kelljen dolgoznia egy darabig, amit a cég biztosít is a számára.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!