40 év után azonosították az amerikai sorozatgyilkos egyik áldozatát

2020. október 11. – 23:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Samuel Little korábban azt állította, hogy 93 embert ölt meg.

1981-ben, az Egyesült Államokbeli Georgia államban ölték meg azt a nőt, akit közel negyven évvel később, egy börtönben ülő sorozatgyilkos vallomása alapján sikerült azonosítani.

Samuel Little 2018-ban kezdett el részletekkel szolgálni olyan gyilkosságokról, melyeket ő követett el, vagy legalábbis ezt állítja. A most 79 éves férfi állítása szerint 1970 és 2005 között összesen 93 emberrel végzett, és ha igaz, amit mond, akkor ő lenne az Egyesült Államok történetének legtöbb áldozatot szedő sorozatgyilkosa. Little a gyilkosságokkal kapcsolatban olyan részleteket árult el, hogy mennyi idős volt az áldozat, hol és hogyan ölte meg őket, sőt, emlékezet alapján többet le is rajzolt.

A nyomozók így jutottak el annak a nőnek a maradványaihoz is, akit Dade megyében ölt meg 1981-ben. Később a hatóságoknál jelentkezett egy család, hogy az ő rokonuk lehetett az áldozat, és ezt a DNS-vizsgálatok később meg is erősítették.

Little elsősorban a társadalom perifériájára szorult nőkre utazott, áldozatai prostituáltak, drogfüggők voltak. Jelenleg egy kaliforniai börtönben tölti életfogytig tartó börtönbüntetését. (CNN)

Samuel Little 2018-ban (fotó: AFP PHOTO / ECTOR COUNTY SHERIFF'S OFFICE)
Samuel Little 2018-ban (fotó: AFP PHOTO / ECTOR COUNTY SHERIFF'S OFFICE)
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!