Melania Trump egy kiszivárgott felvételen dühöng a karácsony és Trump menekültpolitikája miatt

2020. október 2. – 13:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kidolgozom a belem a karácsony miatt, de ki a szart érdekel a karácsony és a dekorációk?

– mondja egy most kiszivárgott hangfelvételen Melania Trump, az amerikai elnök Donald Trump felesége. A felvétel 2018 júliusában készült, és a first lady korábbi asszisztense, Stephanie Winston Wolkoff hozta nyilvánosságra, hogy ezzel reklámozza a hamarosan megjelenő Melania és én című könyvét.

A CNN-en megjelent felvételen a bevándorló családok szétszakítása miatt fakadt ki a first lady.

Azt mondják, hogy a cinkosa vagyok, hogy ugyanolyan vagyok, mint ő, hogy támogatom. Hogy nem emelem fel eleget a hangom, nem teszek eleget abban a helyzetben, amiben vagyok

– hallható Melania Trump, aki azzal folytatja, hogy kidolgozza a belét a karácsonyi dekorációval, de „ki nem szarja le a karácsonyt”, amikor csak a családjaiktól elszakított gyerekek miatt zaklatja a sajtó. „Hol voltak, amikor Obama csinálta ugyanezt? Próbáltam újraegyesíteni a gyereket az anyjával, de nem volt erre esélyem, végig kellett mennie az eljárásnak” – folytatja a first lady.

A CNN cikke megjegyzi, hogy Barack Obama kormányzása alatt csak akkor választották el a bevándorló gyerekeket és családjaikat, ha veszélyben érezték a gyereket, vagy nem tudták igazolni, hogy a törvényes gyám van velük.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!