Rendőrök teperték le Trump korábbi kampányfőnökét

2020. szeptember 30. – 10:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nyilvánosságra hozta a floridai Fort Lauderdale rendőrsége azt a vasárnapi felvételt (pontosabban annak vágott verzióját), amin az látható, ahogy rendőrök leteperik Donald Trump amerikai elnök júliusban leváltott kampányfőnökét, Brad Parscale-t.

A férfire felesége, Candice Parscale hívta ki a rendőröket vasárnap, miután Brad Parscale korábban vágásokat és zúzódásokat okozott neki, majd a pár vasárnapi vitája során Parscale megtöltött egy fegyvert és öngyilkossággal kezdett fenyegetőzni.

Mivel a kiérkezett rendőrökkel azt közölték, hogy egy felfegyverzett férfivel van dolguk, nem finomkodtak vele, és leteperték, ahogy az jól látható a videón. Parscale előállítása után a rendőrök 10 fegyvert, közte pisztolyokat, sörétes puskát és egy karabélyt is eltávolítottak a férfi otthonából.

A vasárnapi intézkedés után Parscale önként vonult be a Broward megyei Egészségközpontba.

A Trump kampánystábjából júliusban elküldött Parscale komoly szerepet vállalt az elnök első elnökválasztási kampányában, ő dolgozta ki a célzott Facebook-hirdetésekre építő reklámstratégiát, majd 2018 februárjától 2020 júliusáig ő vezette Trump újraválasztási kampányát is. Végül azért kellett mennie, mert őt tették felelőssé az elnök rosszul sikerült tulsai nagygyűléséért.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában.

Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

(Borítókép: A rendőrök által letepert Brad Parscale. Fotó: YouTube)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!