Jelentkezz a szülinapi kocsmakvízünkre: abszolút kezdő vagy Csaba királyfi?

2024. augusztus 26. – 13:09

Jelentkezz a szülinapi kocsmakvízünkre: abszolút kezdő vagy Csaba királyfi?

Másolás

Vágólapra másolva

Mi az a vineta? Hol van a Pece parti Párizs, hát a Székely Athén? És mitől székely a kürtőskalács? Ha tudod a válaszokat, akkor azért várunk, ha nem tudod, akkor meg azért, hogy megtudhasd! Erdély visszajáró vendégeként is ígérünk izgalmakat, de ha csak a földrajzórán és a hírekben hallottál a régióról, akkor sem állítunk megoldhatatlan feladatok elé.

A Telex erdélyi testvérlapja, a Transtelex egy tematikus Erdély-kvízzel készül a Telex-szülinapi eseményre szeptember elsején a Dürer Kertben. A 16:00-kor kezdődő, körülbelül két órásra tervezett kvízjátékra ideálisan 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk, de ha valaki úgy érzi, igazán otthon van az erdélyi témákban, egyedül is próbálkozhat! Az sem baj, ha nagyobb csapattal érkeztek, négynél többen is jelentkezhettek, plusz résztvevőnként mínusz egy pontért cserébe. A kvízre nyereményekkel és más meglepetésekkel is készülünk, nem csak a nyertes csapatoknak!

A Transtelex erdélyi kvízére itt lehet regisztrálni, a helyszínen a szabadon maradt helyeknek megfelelően tudunk csak csapatokat fogadni.

A Telex 4. születésnapjának további programjairól itt olvashatsz részletesebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!