Töltsd le a Telex alkalmazását!

2023. december 6. – 15:43

Töltsd le a Telex alkalmazását!

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány hónappal ezelőtt jelent meg a Telex alkalmazás teljesen felújított, 2.0-s verziója, azóta pedig ez a verzió is kapott több környi frissítést, ezért mindenkinek csak javasolni tudjuk, hogy töltse le magának az appot. Itt lakik a Play Store-ban, és itt található az App Store-ban. Tabletes támogatás egyelőre nincs, ez egy jövőbeli fejlesztési terv, hogy a tabletverzió is makulátlanul működjön, de a telefonos appot tényleg bárkinek bátran ajánljuk.

Egyébként elég népszerű szerencsére, pont a héten volt olyan nap, hogy az eGemius hivatalos közönségmérése szerint a Telex alkalmazását használták a legtöbben a híroldalak alkalmazásai közül. Szóval egy abszolút top klubhoz csatlakozik, aki letölti az appunkat.

A 2.0-ás Telex alkalmazásban pótoltunk néhány hiányzó funkciót, például a keresőt, valamint került egy cikkmentési lehetőség is az appba, ezzel bármelyik telexes cikket félre tudjátok tenni magatoknak későbbi olvasásra.

Az új alkalmazás megjelenése óta eltelt hónapokban a következő fontos újdonságok jelentek meg az appban:

  • podcastlejátszó;
  • az After rovat cikkei a címlapon;
  • javítottunk egy hibát, amitől néha csak fehér képernyő töltött be a cikkeink helyett;
  • javítottuk a keresőt, mert Androidon nem mindig működött megfelelően;
  • a YouTube-linkek nem mindig nyíltak meg jól, ezt is javítottuk;
  • ahogy azt is, hogy nagyon kicsi kijelzőkön nem minden gombot volt kényelmes megnyomni.

Ezeken felül is volt még számos apróbb javítás, ezekről mindig beszámolunk egy-egy új verzió megjelenésekor az alkalmazásboltokban, szóval akit részletesebben érdekel, hogy mi az újdonság egy-egy verzióban, bátran lapozza végig a verzióelőzményeket.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, beszéljen helyettünk az alkalmazás, mindenki menjen, és töltse le, aki eddig nem tette meg! Még egyszer: App Store, Play Store.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!