Töltsd le a Telex megújult applikációját!

2023. június 27. – 10:48

Másolás

Vágólapra másolva

Nemrég megújult a Telex applikációja, amiről már biztosan sokan értesültek azok közül, akik eddig is az alkalmazásunkon keresztül fogyasztották a tartalmainkat, de az új app tényleg annyival többet tud, mint az előző, hogy mindenkit arra biztatnánk, hogy töltse le a telefonjára!

A Play Store-ben és az App Store-ban érhető el egyelőre az új verzió, a kevésbé népszerű operációs rendszerekhez még nem készült el, és pillanatnyilag nem is tervezzük egyéb alkalmazásboltokra optimalizálni, de persze bármi megtörténhet a jövőben.

De visszatérve az applikációra. Az első generációs Telex app legjobb tulajdonsága az volt, hogy nagyon gyors volt. Ezt nagyjából átmentettük az új appba is, viszont az új app már rendelkezik egy sor olyan menő funkcióval, ami hiányzott az első generációs alkalmazásból.

Először is: lett kereső! Ezt a nyilvánvaló hiányosságunkat elég sokan kértétek rajtunk számon.

Azt is sokan kértétek, hogy el tudjatok menteni cikkeket. Ez a funkció is megjelent az alkalmazásban, a könyvjelzők első verziója érhető el most, ahogy fejlődik az app, úgy fog valószínűleg ez a funkció is egyre többet tudni, de már most is jó, meg marha egyszerű a használata.

Az alkalmazásban is tudtok podcastokat hallgatni, sőt ott tudtok csak igazán. Megy a lejátszás a háttérben, szóval kényelmesen lehet cikkeket olvasni podcasthallgatás közben.

Ezek mellett átszabtuk a menüt, a teljes címlap megjelenését, meg ezer apróságon reszeltünk egy kicsit, hogy minden még jobb, még gördülékenyebb legyen.

Ahogy az első generációs appunk, úgy ez az új is folyamatosan fejlődik, érkeznek hozzá a kisebb-nagyobb frissítések. A korábbi funkciók, a sötét módtól kezdve az értesítések kezelésén át a gyors betöltésig természetesen mind megmaradtak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!