Májusban már a Telex belföld rovatát olvasták a legtöbben

2023. június 5. – 16:44

Másolás

Vágólapra másolva

1 861 976 egyedi látogató – májusban ennyien olvasták havi összevetésben a Telex Belföld rovatát, ezzel pedig ebben a mutatóban az első helyre kerültünk a digitális közönségmérés hivatalos szolgáltatójának számító Gemius által publikusan mért belföld rovatok között.

Eszerint a hazai közéleti, politikai híreket, fejleményeket, tartalmakat ebben a hónapban már a Telexen követték a legtöbben Magyarországon. Fontos mérföldkő ez a lapnak, két és fél évvel ezelőtti indulásunkkor még legfeljebb csak remélni mertük, hogy ilyen rövid idő alatt a magyar nyilvánosság megkerülhetetlen szereplőjévé válunk.

Bár a szeriőz újságoknál a belföld rovatok látogatottsága mindig az egyik legfontosabb mérőszám, hiszen egy erős jelzés arra, hogy a közvetlen környezetünket leginkább meghatározó, valóban fontos eseményekről honnan tájékozódnak az olvasók, és örülünk is a sikernek, természetesen nem dőlhetünk hátra. Rengeteg még a tennivalónk ezen a téren, szeretnénk a jövőben még jobb cikkekkel, még több tényfeltárással, alaposan körbejárt témákkal, saját értesülésekkel jelentkezni, és számos tervünk van még más területeken is.

Mindez nem megy nélkületek, olvasóink és támogatóink nélkül. Azért tudunk mindenki számára elérhető és széles körben olvasott anyagokat készíteni, mert indulásunk óta több mint ötvenezren tettétek ezt lehetővé mikroadományaitokkal. A Telex a mai formájában nem tudná magát kizárólag hirdetési bevételekből fenntartani, a politikailag kényesebb témák környezetében sok hirdető nem is jelenik meg szívesen, és a mélyebb, nagyobb munkával, erőforrással készülő cikkeket sem lehet elkészíteni egy kizárólag kattintásalapú működési modellben.

Hiszünk ugyanakkor abban, hogy ezekre a cikkekre szükség van, hogy a tájékozottság alapjaiban határozza meg egy ország döntési és fejlődési lehetőségeit, hogy a hiteles információ nem lehet a fizetőképes közönség kiváltsága.

Ezért nagyon fontos nekünk, hogy támogasd a Telexet, a működésünk szempontjából különösen sokat számít, ha rendszeres havi támogatást állítasz be. Segíts eljuttatni a legfontosabb híreket az ország minden pontjára!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!