Adjuk a lényeget! Kéred?

Legfontosabb

2022. október 26. – 15:35

Adjuk a lényeget! Kéred?

Másolás

Vágólapra másolva

A Telexben folyamatos a gondolkodás, hogyan adhatnánk még többet az olvasóinknak. Több száz cikket készítünk hetente, a hírek egymást váltva pörögnek a címlap különböző pozícióiban, igyekszünk minden fontos történést frissen az olvasóink elé tárni. De nem vagyunk egyformák, az olvasási szokásaink is különböznek. Vannak olvasók, akik egész nap az újságot frissítgetik, mások a reggeli kávé mellé mélyednek bele néhány cikkbe, vagy lefekvés előtt futják át a híreket.

Előfordul olyan is, hogy a hétköznapok rohanásában nincs idő elolvasni egy-egy hosszabb anyagot, vagy kimarad egy fontosabb hír, esetleg valaki lemarad kedvenc rovata éppen aktuális újdonságáról. Az ilyen problémák megoldására találtuk ki új hírleveleinket, amelyekre most bárki feliratkozhat, az olvasói visszajelzések alapján pedig ezeket még tovább bővítjük és fejlesztjük majd a jövőben.

A Telex Neked hírlevelünk ugyan már eddig is létezett, de most megújult formában jelentkezik majd csütörtökönként. Ebben hétről hétre kollégáink engednek betekintést egyrészt a szerkesztőségi kulisszák mögé, másrészt összefoglalják röviden a hét legfontosabb cikkeit, történéseit és eseményeit.

A Long Story hírlevelünk péntekenként érkezik majd, és a hosszabb, mélyebb, nagyobb munkával készülő anyagainkat küldjük el benne, amiknek az elolvasására esetleg a hétköznapok pörgésében kevesebb idő jut.

Különösen népszerű Észkombájn nevű rovatunk, így a külön Facebook-oldala és könyves kiadása mellé most egy tematikus hírlevelet is kap, amelyet hétfőnként küldünk majd. Itt tanulságos és bizarr történetekkel találkozhatsz a magyar és a nemzetközi történelemből, tudományos furcsaságokkal az emberről és az állatvilágból, popkulturális és hadtörténeti csemegékkel.

A neved és emailcímed megadásával most mindhárom hírlevélre egyszerre feliratkozhatsz, de ha később úgy látod, hogy valamelyiket mégsem kéred, a feliratkozással létrejövő profiloldaladban ezt könnyen átállíthatod.

Az új hírleveleink elindításának örömére egy nyereményjátékot is indítunk, a következő egy hónapban hétről hétre szuper telexes ajándéktárgyakat sorsolunk ki a Telexshop kínálatából a résztvevők között. Részt venni a fiókodba való belépéssel tudsz.

Ez a cikk új hírleveleink promóciója.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!